Author Topic: ben i Italien den 3 april %EF%BBgaranterede de Alligevel var det ikke bare den portugisiske angriber  (Read 76 times)

DonDefazio

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 610
  • Hello, I'm Marlys, a 19 year old from Krakow, Poland. My hobbies include (but are not limited to) Backpacking, Darts and watching Bones.
    • View Profile
ben i Italien den 3 april %EF%BBgaranterede de Alligevel var det ikke bare den portugisiske angriber, der fik ros fra franskmanden, med Marco Asensio og Lucas Vazquez også på sin gode side. Parret er ofte back-ups til lignende Ronaldo og Bale, men har Brasilien vm trøje spillet 49 gange mellem dem i ligaen denne sæson, med en kombineret 10 mål. 'Hvis de er i siden, er det fordi de fortjener at spille, og fordi de gør det rigtig godt,' sagde Zidane. Efter den kommende internationale pause, rejser Real Madrid til Gran Canaria for at komme til angrebsslagere Las Palmas, men duoen vil se et startsted i Champions League kvartfinalen mod Juventus, med det første ben i Italien den 3. april. Spanien vm trøje Spanien garanterede deres plads i semifinalerne i European Under 21 Championships i Polen med en 3-1 sejr over Portugal. Portugal var den side, der tog kontrollen over spillet i de tidlige stadier, der tvang Spanien til at sidde dybt, men kun kunne skabe en chance for at bemærke, Daniel Podences venstre fodskot rebounding af indersiden af __Kepas højre stolpe. Spanien havde deres første chance for kampen i det 21. minut, og det resulterede i at de brød føringen. Store fødder fra Saúl Ñíguez endte med at finde nettet via en afbøjning fra 20 yards for at give La Roja en ufortjent bly. Spanien begyndte at få fat i fodfæste i spillet efter at have taget føringen, men spillet slog sig hurtigt ned med hverken side, hvilket forårsagede enten målmand nogen store problemer. Efter 65 minutter var føringen imidlertid øget til to ved snart at være Everton-fremad Sandro Ramírez. Spanierne viste tempo og hurtigt tænkte at arbejde bolden ned til højre for Gerard Deulofeu, og Sandro var i stand til at styre krydset forbi Bruno Varela på hans nærmeste post. MarilouRo maglie calcio a poco prezzo JamisonCh
 NancyuhX fotbollstrjor barn LachlanCr
 AlisaVocw billige fodboldtrojer SonGlynde
 TyroneWah billige fodboldtrojer TeddyGuer
 JaimieMar fotballdrakter Martaxdmk
 JamilaKra billige fotballdrakter ThereseAi
My website: Real Madrid ny trøje